Verantwoordelijk voor de inhoud  volgens  § 10 Abs. 3 MDstV:

Deer Industry New Zealand
PO Box 10702
Wellington 6143
New Zealand
www.deernz.org

Vertegenwoordiging in Duitsland:

Neuseeland Hirsch
c/o Gourmet Connection GmbH
Münchener Straße 45
60329 Frankfurt

Contactpersoon: 
Susanne Drexler
Telefon: +49 69 25 78 12 8-0
www.gourmet-connection.de

Design and programming:

www.tellit.de

Haftungsausschluss

Wettelijke vermeldingen en eigendomsrecht foto‘s:

Alle op deze website gepubliceerde bijdragen, afbeeldingen, videos en foto’s zijn auteursrechtelijk  beschermd. Ieder door het auteursrecht niet toegelaten gebruik moet vooraf een schriftelijke goedkeuring krijgen. Dit geldt vooral voor de reproductie, bewerking, vertaling, opslag, verwerking of weergave van inhouden in databanken of andere elektronische media en systemen.

Gebruik van Facebook Social Plugins:

Onze website gebruikt social plug-ins (‘Plugins’)  van het sociale netwerk facebook.com, dat door Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA geëxploiteerd wordt(‘Facebook’). De plug-ins zijn gemarkeerd met het Facebook logo of door de toevoeging  ‘Facebook Social Plugin’.


Als u een pagina van onze website oproept, die met een social plug-in werkt, maakt uw browser een  verbinding met de servers van Facebook. De inhoud van de plug-in wordt door Facebook rechstreeks naar uw browser overgedragen en door de browser in de website opgenomen.


Door deze koppeling aan de plug-in ontvangt Facebook de informatie dat u de betreffende pagina van onze website hebt opgeroepen.  Wanneer u op dat moment bij Facebook bent ingelogd, kan Facebook het bezoek aan uw Facebook-account koppelen. Als  u een interactie met de plug-ins uitvoert, bijvoorbeeld door op de knop ‘Vind ik leuk’  te drukken of een commentaar te schrijven, dan wordt deze informatie door uw browser rechtstreeks aan Facebook doorgegeven en daar opgeslagen.


Het doel en de omvang van de registratie van gegevens, de verdere verwerking en het verdere gebruik van de gegevens door Facebook, evenals uw rechten in dezen  en de instellingsmogelijkheden voor het beschermen van uw privacy, kunt u vinden in het privacybeleid van Facebook .


Als u niet wilt dat Facebook via onze website gegevens over u verzameld, dient u zich voor uw bezoek aan onze website bij Facebook uit te loggen. 

Externe links:

De inhoud van websites waarnaar verwezen wordt door www.nieuwzeelandshert.nl  (externe links),  wordt niet door ons gecontroleerd. Deze websites vallen onder de aansprakelijkheid van de betreffende aanbieder.  Wij zijn niet verantwoordelijk voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van informatie die via een externe link ter beschikking wordt gesteld.